Flavin 7 Prémium szakértői vélemény

Flavin 7 Prémium szakértői vélemény

Nagyító alatt a Flavin 7 Prémium és az Immun7 (régen Flavin7 Gold.) Szakértői vélemény a magyar piac két népszerű immunerősítőjéről.

Sokféle immunerősítőt kínálnak a gyártók a magyar fogyasztónak. Hogyan válasszunk magunknak és családunknak legjobban beválót? Ebben segíthet szakértői véleményünk, amely több szempontból is vizsgálja ezt a 2 hasonló, de mégis teljesen különböző immunerősítőt.

Mi a Flavin 7 Prémium és a Immun7 (régen Flavin7 Gold) közös jellemzője?

Mindkét immunerősítő:

  1. Bogyós gyümölcsökből készül
  2. Hatóanyaguk polifenol
  3. Folyadék formában kaphatók
  4. Üvegben kerülnek forgalomba

Miben különbözik a Flavin 7 Prémium és a Immun7 (régen Flavin7 Gold)

Összetétel

A Flavin 7 Prémium gyümölcsök préselt levéből áll. Ezzel szemben Immun7-ben (régen Flavin7 Gold) a gyümölcsök héja és húsa is benne van. (Magok nem.) Ez azért fontos, mert az immunerősítő hatóanyagok 99%-a héj és a gyümölcshús között van. Az Immun7  (régen Flavin7 Gold) rosttartalma is magasabb e miatt, így segítheti az emésztőrendszer megfelelő működését. Ebből a szempontból az Immun7 (régen Flavin7 Gold) antioxidáns koncentrátum a győztes.

Tartósítószerek és mesterségesen hozzáadott anyagok

Az Immun7 (régen Flavin7 Gold) semmilyen hozzáadott anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Ezzel szemben a Flavin 7 Prémiumot olyan szintetikus tartósítószerekkel tartósítják, mint a kálium-szorbát (E202). A Prémium jelzővel ellátott márka, ezen kívül még fermentált is, ami miatt alkohol tartalma is van, így gyermekeknek semmiképpen nem ajánlott.

Állag, íz, élvezeti érték

A Flavin 7 Prémiumot hozzáadott vízzel hígítják. Ha megvizsgáljuk a két termék sűrűségét, azonnal látszik a különbség. Amíg az Immun7 (régen Flavin7 Gold) sűrű, mélybordó színű. Ezzel szemben a Prémium híg, barnás, vízszerű folyadék. Ebből, és a termékeken feltüntetett ajánlott napi mennyiségből az látszik, hogy az Immun7 (régen Flavin7 Gold) kb. 10-szer sűrűbb a „Prémium” terméknél.

Hol kapható?

A Flavin 7 Prémium MLM hálózatban kerül forgalomba. Beszédes, mikor egy immunerősítő elsődleges értékesítési csatornája egy MLM rendszer, ahol kötelező havi vásárlásokat írnak elő, vagy akkor jut hozzá egy bizonyos termékhez, ha a másikat is megveszi.

Az Immun7 (régen Flavin7 Gold) koncentrátum ezzel szemben csak és kizárólag a Bio és Gyógynövény szakboltokban és a gyártó hivatalos honlapján kapható. Döntse el Ön, melyik a jobb választás!

Ajánlott-e gyermekeknek?

Sok csecsemő számára ajánlott az immunerősítők használata már 2 éves kortól. Ahogy említettük, a Flavin 7 Prémium alkoholtartalma miatt csecsemőknek, gyerekeknek semmiképpen nem javasolt. Ezt az is alátámasztja, hogy kellemetlen szagú és romlott borra emlékeztető íze van.

A Flavin 7 Prémium a tartósítószerek miatt is ellenjavalt a gyerekek és az arra érzékenyek számára.

Az Immun7 (régen Flavin7 Gold) ezzel szemben jó szívvel ajánlható 2 éves kortól a gyerekeknek is, és az egész családnak.

Ajánlott napi mennyiség ára

Ha a fenti szempontok nem elég meggyőzőek, nézzük az ajánlott napi fogyasztandó mennyiség árát. Mivel immunerősítőt hosszú távon, általában egészen az ősz elejétől tavasz végéig érdemes szedni, nem mindegy, hogy mibe kerül.

Az Immun7 (régen Flavin7 Gold) ajánlott napi mennyisége 5 ml, aminek a költsége 131-188 Ft között változik, attól függően, hogy az 1, 6 vagy 24 üveges kiszerelést vásároljuk.

A Flavin 7 Prémium ajánlott napi mennyisége 50 ml, amiért 2000 Ft-ot vesznek ki a zsebünkből naponta. Ez több mint a 10-szerese a sűrűbb Immun7 (régen Flavin7 Gold) termékének!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mit mondanak a Immun7 vélemények? - Infó társ - […] és a Immun7 immunerősítő gyümölcskoncentrátum. Érdekes olvasnivalók a Immun7 vélemények, hiszen ezek összehasonlítják a két terméket. Ez nagy […]
  2. Extra szűz őrségi tökmagolaj - Hagyma Fesztivál - […] Hogyan válasszunk családunk tagjainak és saját magunknak megfelelőt? A legjobb döntés, ha a Immun7 vélemények alapján tesszük, hiszen a…

Hozzászólás elküldése

0
Kosár