Immun7 (régen Flavin7 Gold) árak

Immun7 (régen Flavin7 Gold) árak

Mivel immunerősítőre napjainkban folyamatosan szükség van, érthető, hogy nem mindegy, milyen magasak az Immun7 (régen Flavin7 Gold) árak. Fontos, hogy mielőtt kiválasztjuk a megfelelő terméket, hogy tisztában legyünk annak adagolásával és legfőképpen a napi adag árával.

Cégünk 200ml-es kiszerelésben gyárt Immun7 (régen Flavin7 Gold) gyümölcslé kivonatot.

Más gyártók nagyobb csomagolásban vagy kiszerelésben gyártanak. Ez gazdaságosabb megoldásnak tűnhet.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy egy hatóanyag színt eléréséhez mennyi napi adagot kell fogyasztani.

Az Immun7 (régen Flavin7 Gold) napi ajánlott fogyasztása 5 ml. Egyes konkurens termékeknél akár 50 ml napi fogyasztása is szükséges lehet, így a napi adag sokkal többe kerül!

Miből derül ki a hatóanyag tartalom?

Egyértelműen a termék sűrűségéből. A magasabb szárazanyag és rost tartalommal több hatóanyagot tartalmaz. Egy híg folyadékból logikus, hogy többet kell fogyasztani. A cél itt azonban nem az, hogy „fröccsöt” igyunk, hanem hogy szervezetünknek megadjuk azt, amire szüksége lehet.

Az Immun7 (régen Flavin7 Gold) napi ajánlott fogyasztása 5 ml. Ezt 50 éves korig ajánlunk.

50 éves kor felett a szervezet antioxidáns igénye magasabb, így 2 x 5 ml az ajánlott mennyiség.

Gyerekek számára is fogyasztható az 5 ml.

Cégünk termékének íze kellemes. Hozzáadható joghurthoz, reggeli italhoz. Meleg folyadékhoz ne keverje, mert az csökkenti a hatóanyag tartalmat!

Ügyelni kell arra, hogy a termékben lévő gyümölcsök egyikére se legyen allergiás!

Napi 5 ml fogyasztása mellett, egy 200 ml-es üveg 40 napra elegendő antioxidánst tartalmaz.

6 és 24 üveges kiszereléseink kedvezőbb áron kaphatók, így a napi Immun7 (régen Flavin7 Gold) árak még alacsonyabbak lesznek.

Lehetséges-e a túladagolni az antioxidánsokat?

Mivel az Immun7 (régen Flavin7 Gold) immunerősítő hatását csak és kizárólag a gyümölcsök koncentrált antioxidáns tartalmának köszönheti, így azt túladagolni nem lehet, de 5 x 5 ml/nap mennyiségnél több Immun7 (régen Flavin7 Gold) fogyasztása, már nem fokozza tovább az immunerősítő hatást.

A környezeti ártalmak, a civilizációs betegségek és főleg a stressz miatt, a folyamatos antioxidáns bevitel ajánlott, de a kúraszerű alkalmazása is.

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hogyan alakulnak a Flavin7 árak? - Sport fm - […] alapanyagokból készített termékekkel próbálnak elérni. Érthető módon nem mindegy, hogy a Immun7 árak milyen összeget takarnak. A immun7.hu weboldalon…

Hozzászólás elküldése

0
Kosár