Tudta, hogy bekapni néhány szem
C vagy D- vitamint, hamis
biztonságérzetet nyújt?

Tévedés azt hinni, hogy ez elég, sőt a kívánt hatást sem érjük el és még csak nem is tudunk róla.

Ha Ön vagy családtagja fáradt, kimerült, veszélyeztetett korban van. Szeretné lassítani az öregedés folyamatát, esetleg allergiás, szív és érrendszeri problémái vannak, rosszindulatú megbetegedésben szenved vagy megelőzné azokat, esetleg vashiányos az állapota vagy mindössze meg kívánja erősíteni immunrendszerét, feltétlenül olvassa végig ezt a cikket★!

De mindenek előtt, egy fontos tudnivaló, amit az emberek többsége nem ismer:

Bizonyos esetekben a vitamin csak kidobott pénz, ugyanis a vitaminok nem hasznosulnak kellő mértékben, polifenolok nélkül. A védelem csak így lehet átfogó. Ha az egyikből kevés van a szervezetben, könnyen védtelenné válhat anélkül, hogy tudna róla.

Mi a Polifenol?

A polifenol az antioxidánsok egy csoportja, amiből ha nem fogyasztunk eleget, akkor a beszedett vitamin kénytelen antioxidánsként fellépni a szervezetünkben és emiatt nem képes valóban vitaminként érvényesülni és ez aláaknázhatja az egészségünket.

Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas kutatónk, egyik kevésbé ismert, de annál fontosabb felfedezése a POLIFENOL, ami főként a vörös héjú gyümölcsök immunanyaga.

Ő ismerte fel ennek a fantasztikus vegyületnek a lehetőségeit, amiért nem lehet eléggé hálás az emberiség. A POLIFENOL hatással van az immunrendszerre, az öregedés folyamatára, az allergiára, a szív és érrendszerre, de még a rosszindulatú megbetegedések kialakulására is★.

Nemzetközi és magyar epidemiológiai tanulmányok és klinikai vizsgálatok sokasága bizonyítja, hogy a rendszeres vörös héjú bogyós gyümölcsök fogyasztása jelentősen csökkentheti a degeneratív, civilizációs problémák kialakulásának esélyét!

Márpedig számít a mennyiség!

A szakemberek egyöntetűen azt javasolják, hogy naponta fogyasszunk vörös héjú bogyós gyümölcsöket.

Azonban több kg áfonyát, ribizlit, meggyet nem könnyű magunkhoz venni minden nap, ráadásul nem is olcsó és talán ön sem képes mindezt, a kiskertjéből megoldani. Ha mégis, akkor ön szerencsés.

Az emberek többsége azonban városokban él és sok esetben, csak a nagyipari, silányabb minőségű és vitaminban szegény gyümölcsökhöz, zöldségekhez jut hozzá.

Ha nagy dózisban szeretné saját és családja szervezetét támogatni, feltétlenül válasszon polifenol koncentrátumot.

A piacon sokféle polifenol készítmény van, de egyik sem olyan meghatározó mint az eredeti Immun7.

Kevesen tudják, hogy több mint 15 éve Észak Amerikában piacvezető, Magyarországon, magyar alapanyagokból és munkaerővel készülő Immun7-et, jobban ismerik a világ más pontjain, mint itthon.

Tokiótól Londonig, Dubaitól Torontóig, több millió elégedett használója van az Immun7 koncentrátumnak.

A termékkel szemben támasztott magas minőségi elvárásoknak megfelelően, minden gyártást, EU akkreditált laboratóriumban tesztelnek, hogy ön és az összes vásárló, ugyanazt a kifogástalan, biztonságos termékminőséget kapja, a világ bármely pontján.

Ráadásul az Immun7-ben rendkívül magas az ionos vas tartalom, ezért azonnal képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben és már két éves kortól fogyasztható.

Érdekes volt? Akkor most figyeljen!

Az Immun7 kiemelkedően gazdaságos. Belepréseltünk egyetlen üvegbe 40 napra elegendő adagot, ami hozzávetőlegesen 140 kg gyümölcsnek megfelelő polifenolt jelent.

Igen jól értette, valóban 140 kg gyümölcsnek megfelelő polifenol van benne! Így önnek nincs más dolga, mint egy teáskanállal fogyasztani belőle minden nap, hogy teljes legyen a védelem.

Az Immun7 nem tartalmaz tartósítószert, és semmilyen hozzáadott anyagot!

Emlékszik? A cikk elején beszéltünk arról milyen jó is lenne több kg vörös héjú gyümölcsöt fogyasztani naponta, ami bizony nem könnyű. Szeretnénk ezt a folyamatot leegyszerűsíteni és erre kínál megoldást az Immun7.

Az Immun7-ben rendkívül magas az ionos vas tartalom, ezért azonnal képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben.

Miért itt rendelje meg?

Ez a gyártó oldala, így biztosan az eredeti terméket és minőséget kapja, valamint támogatja a magyar gazdaságot, mert elkötelezetten, magyar munkaerővel és alapanyagokból készítik.

Továbbá minden megvásárolt üvegre 100 % garanciát vállal a gyártó.

Akik már rendszeresen fogyasztják az Immun7-et

Nagyon régen ismerem a terméket, alkalmaztam idős szülőknél, saját magam is több kúrát tartottam komoly betegség után. A vérképem (vörösvéresejtek) nagyon szépen javult az Immun7-től. Mindenkinek nagyon ajánlom! Chemoval kezelt betegeknek pedig kifejezetten!
– Salga Zoltán

3 hónapja fogyasztom az Immun7-et immunerősítőnek. Nagyon jó hatása van a szervezetemre. Több problémám megszünk. Örülök hogy rátaláltam. Csak ajánlani tudom mindenki számára!!❤❤
– P. Éva

A lányom hozta nekem ezt a vitamint. Nagyon köszönöm, hogy van ilyen. Én rendbe jöttem tőle, pedig volt mindenféle nyavalyám. Télleg jól vagyok, van erőm és a papa is jobban van. Voltak vérnyomás gondok, hajhullás, gyengeség, daganat, sugár, minden és a közérzetem is jobb lett. Köszönöm.
– Takács Editke

Great produckt. My mother has cancer and this product helps her a lot to maintain her imune system and blood during chemoteraphy.

– Marko Dujmovic

(A vásárlói visszajelzések szakmaiságáért, állításaiért, a gyártó felelősséget nem vállal.)

vásárlás

tonna gyümölcs

ország

Ajánlataink

Válaszd ki a megrendelni kívánt termékeket, amit már holnap postára adunk – akár szállítási költség mentesen – , hogy mielőbb használhasd.
Fizethetsz bankkártyával vagy kérheted utánvéttel is.

Kipróbálom!

1 üveg (200ml) Immun7 ami összesen 40 napi adag.

Ár: 8500 Ft

(+ szállítási díj)

A családra is gondolok!

3 üveg (600ml) Immun7, ami összesen 120 napi adag.

Ár: 25500 Ft 22950 Ft

(-10% kedvezmény)

A legjobb választás!

6 üveg (1200ml) Immun7, ami összesen 240 napi adag.

Ár: 51000 Ft 39000 Ft

(+ ingyenes szállítás)

Érdekesség

A Polifenolok felfedezés óta több mint 6000 különböző típusú (Polifenolt) flavonoidot azonosítottak már!
Világszerte Bioflavonoid szimpóziumok, nemzetközi polifenol társaságok működnek és évente szakmai konferenciákon osztják meg eme vegyület hihetetlenül széleskörű felhasználhatóságának tapasztalatait.
Bővebben:  Szegedi Egyetem Tudástár 1.

★Fontos! Az írásban megjelenő állítások a polifenolokra és nem az Immun7 termékre vonatkoznak!
A hatályos magyar jogszabályok alapján betegségekkel vagy egészséggel kapcsolatos ajánlásokat állításokat nem teszünk! Nem állítjuk, hogy az Immun7 bármilyen betegséget diagnosztizál vagy gyógyít.

9706, Szombathely Pf. 13., info@immun7.hu

0
Kosár